2020-10-30 07:49:43• hírek • közlemény

10 ország résztvevőinek tartott online borkóstolót a Nachbil borászat

Nem mindennapi esemény zajlott csütörtök este az online térben, amikor is 10 ország 110 résztvevője kóstolhatta egyidőben a Nachbil borászat csúcsborait. 

Az esemény ugyan a virtuális térben, a konferenciabeszélgetések lebonyolítására szolgáló Microsoft Teams felületen zajlott, a borok viszont annál valóságosabbak voltak, hiszen a szervezők minden résztvevőhöz gyorspostán eljuttatták a kiválasztott borokat, Európa minden szegletébe. A résztvevők Románia mellett Magyarországról, Csehországból, Görögországból, Németországból, Lengyelországból, Szerbiából, az Egyesült Királyságból, Franciaországból és Olaszországból kapcsolódtak be.


A résztvevők a krasznabélteki borászat három kiválasztott büszkeségét, a 2018-as GrandPa, a 2017-es Feketeleányka és a 2017-es Syrah borokat kóstolhatták. A pincészet történetét, az alkalmazott technológiákat Görbe Edgárd ügyvezető mutatta be. Ezt követően került sor a borok bemutatására és a közös kóstolásra. A Wine in Business Egyesület oktatói, Szakács Orha Imre a három kiválasztott borról mesélt, míg Szakács Orha Bianca az étel-ital párosítással egészítette ki az elmondottakat. A bemutatók alatt a résztvevőknek lehetőségük volt visszajelzéseket is adni a bemutatott borokról: a közönségkedvenc egyértelműen a Syrah bor lett, mely nem egyszer aranydíjas volt a nemzetközi megmérettetéseken.




"Az online borkóstoló elegáns záróakkordja volt az Autonet Import által szervezett Virtuális Autonet Mobility Shownak, az ország első virtuális kiállításának, melyen 72 autós háttéripari alkatrészbeszállító vett részt standjaikkal" – nyilatkozta Ilonczai Tamás marketingvezető, a kiállítás és az online borkóstoló szervezője. "A járványügyi helyzet idén nem tette lehetővé, hogy beszállítóinkkal és vevőinkkel találkozhassunk a különböző céges kiállításainkon, rendezvényeinken. A csütörtök esti, online felületen megszervezett, de valós borokkal történő közös kóstolás igazi közösségi élmény volt mindannyiunknak, nagyon lelkes, elismerő visszajelzéseket kaptunk és kapunk folyamatosan. Külön öröm számunkra, hogy a meghívott résztvevők először vettek részt ilyen eseményen, azaz tőlünk kaphatták meg először ezt az élményt” – zárta gondolatát Ilonczai Tamás.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: